Stagevacatures

Hieronder vind u een lijst met stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn. Als u op de vacature klikt dan klapt de vacature uit en kunt u de vacature tekst lezen. Ook heeft u dan de mogelijkheid om met het bedrijf contact op te nemen of een CV te versturen. Een optie om te filteren wordt binnenkort toegevoegd.

Wie zijn wij?
QTracer houdt zich bezig met software ontwikkeling en levering van een audit tool dat wordt toegepast in de gezondheidszorg. Vooral ziekenhuizen in Nederland en Belgie zijn onze klanten.

Werkzaamheden?
Je werkt samen met onze ontwikkelaars in een remote development team Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan bestaande functionaliteiten Je voert testen uit om de werking te verifiëren Je ondersteund bij de technische implementaties, configuraties en upgrades Je helpt mee aan de inhoudelijke invulling van de klantapplicaties

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt kennis van backend .NET programmeren Je hebt kennis van fronted HTML, CSS en Javascript programmeren Je hebt kennis van SQL databases Je hebt een analytisch vermogen en goede sociale vaardigheden Je bent proactief en flexibel ingesteld Je bent een teamplayer, innovator en zot van IT Je kunt zelfstandig, gestructureerd en oplossingsgericht werken Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Neem dan z.s.m. met ons contact op en we kijken wat we voor je kunnen betekenenWie zijn wij?
Je loopt mee in het geautomatiseerde DC van de SPAR. Vanuit dit DC worden ruim 500 winkels door heel Nederland beleverd. Het systeem bestaat uit diverse pallettransportbanen, een hoogbouwmagazijn met plaats voor ruim 22.000 pallets, diverse ompak- en pickstations en een volautomatisch bakken transport- en opslag systeem.

Werkzaamheden?
Je draait voor de volle 100% mee bij de technische dienst afdeling. Je ondersteunt het team met alle voorkomende storings- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in het distributiecentrum en op het hoofdkantoor. Er is ruimte om zelf aan te geven wat jij graag uit je stage wil halen! Naast het actief meewerken in onze organisatie krijg je ook de benodigde ruimte voor het uitvoeren van (studie)opdrachten. Je bent vrij om zelf met voorstellen te komen voor opdrachten die je aanspreken.

Wat verwachten wij van jou?
Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste en slagvaardige stagiair met MBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek. Jij bent een enthousiaste derdejaars MBO student, of een vierdejaars student die naast zijn of haar afstudeeropdracht wil meewerken in de organisatie richting de technische kant. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en hebt affiniteit met de techniek! en je bent minimaal vier maanden beschikbaar om samen aan de slag te gaan. Jebeschikt over een auto of woont in de buurt van het hoofdkantoor. SPAR is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat bieden wij jou?
Is deze stage je op het lijf geschreven? Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar Lisa Verdoorn via de sollicitatie-button. Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Wilbert Schouten op telefoonnummer: 088 – 445 75 36Wie zijn wij?
Wij zijn het online horeca uitzendbureau met de gaafste jobs, borrels en trainingen! Wij hebben een nieuwe, frisse kijk op het uitzenden van horecapersoneel en werken met een zelf ontwikkeld online platform en mobiele APP voor onze members. We zijn jong, digitaal, en spelen in op de persoonlijke behoeftes van de opdrachtgever en onze werknemers we graag mee in gesprek gaan.

Wat kun je van ons verwachten?
Heel veel gezelligheid in een jong team; Een prachtige werkomgeving en inspirerende werkomgeving op één van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Tilburg check de website; Een plan voor jouw ontwikkeling en (dagelijkse) begeleiding;

Werkzaamheden?
Als Account- en Community stagiair(e), bel je het ene uur kandidaten en het andere uur bezoek je mee een opdrachtgever. Daarnaast verzorg je de 2 wekelijkse trainingen en zorg je voor een goede personeelsplanning, het maken van een correcte briefing en de administratieve verwerking waar nodig. Omdat we steeds in ontwikkeling zijn, willen we daarnaast graag jouw creatieve brein inzetten bij verschillende communicatie en marketing projecten. Bij ons is niets te gek zolang het de instroom van kandidaten en opdrachtgevers kan vergroten. Beginnen de ideeën al te borrelen?

Wat verwachten wij van jou?
Affiniteit met horeca; Je bent sociaal en niet op je mondje gevallen. Daarnaast kun je minimaal goed in het Nederlands en Engels communiceren (eventuele andere talen daarnaast kunnen handig zijn); Je weet van aanpakken en bent leergierig; Een drive om te leren en jezelf verder te ontwikkelen; Je volgt een commerciële of HR gerelateerde opleiding.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Afstuderen bij Kolibrie Next? Dat kan! We denken graag met je mee.

Wat kun je van ons verwachten?
Als stagiair(e) E-shop werk je voor een bepaalde categorie en werk je mee aan het verbeteren van de zichtbaarheid van alle online producten, promoties en campagnes. Daarnaast evalueer je de ingezette acties, zodat we klanten een zo optimaal mogelijke shop performance bieden. Tevens draai je mee in de dagelijkse gang van zaken, waarin je met diverse werkzaamheden te maken hebt en je met veel verschillende afdelingen samenwerkt. Daarbij kijk je goed naar wat er verbeterd kan worden in de shop en de communicatie richting onze klant. Hierbij schakel je met meerdere disciplines binnen Albert Heijn Verder houd je trends in de gaten, zodat we klanten kunnen inspireren. De stage is voor een periode van minimaal 5 à 6 maanden, waarbij jij 5 dagen per week fulltime zal meedraaien met de werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?
Bij Ahold Delhaize werk je voor een van de grootste retailers ter wereld. Om ons bij te benen barst je van de ambitie. Specifiek voor deze vacature heb je een hands on- mentaliteit en ben je zelfstandig, initiatiefrijk en denk je in kansen. Dit vul je aan met de volgende zaken: HBO of WO werk- en denkniveau en affiniteit met retail/en e-commerce; Je bent doortastend en gaat doelgericht te werk; Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

Wat bieden wij jou?
interessante en veelzijdige fulltime stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5 à 6 maanden; Kennismaking met vele facetten van een (omnichannel) retail organisatie; Goede stage- en reiskostenvergoeding (450-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding); Stage waarin je échte werkervaring op doet in het veld en je fungeert als spin in het web; De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor)

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Heb je interesse in bovenstaande vacature? Solliciteerd dan direct via de button! Mocht je inhoudelijke vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Stefan Bruin via stefan.bruin@ah.nl en/of Eveline Jansen via eveline.jansen1@ah.nlWie zijn wij?
Bij Restaurant Taste! in Tilburg hebben we een gedeelde missie én passie: zorgen dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een culinaire beleving van topklasse. Een hechte en gepassioneerde club mensen staat iedere dag weer klaar om de gasten een vertrouwd gevoel te geven en hun culinaire verwachtingen te overtreffen. Kom jij erbij? Restaurant Taste! bevindt zich in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum, onderdeel van de wereldwijd opererende hotelketen Accor Hotels. Eten bij Restaurant Taste! is een belevenis: in een intieme en ontspannen omgeving worden de gasten verwend met culinaire gastvrijheid. Wijn en spijs zijn altijd perfect op elkaar afgestemd voor een optimale smaakbeleving. Aan tafel komt dit alles samen: mooie gerechten, verrassende wijnen en aandacht voor iedere gast. Bij één van de culinaire aanvoerders van Tilburg voelt iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken zich thuis.

Werkzaamheden?
Als leerling gastheer/gastvrouw zorg jij ervoor dat elke gast een onbezorgde, culinaire avond uit beleeft. Jouw kennis over en passie voor eten en drinken deel je op een spontane en ongedwongen manier met onze gasten. Jij bent onderdeel van de culinaire totaalbeleving en presenteert de exclusieve, verfijnde gerechten op passende wijze aan tafel. Kortom, jij zorgt ervoor dat het onze gasten in het restaurant en op evenementen waar Restaurant Taste! aanwezig is, aan niets ontbreekt.

Wat verwachten wij van jou?
volgt een horeca-opleiding (Gastheer/Gastvrouw niveau 3 of 4 of Gastronoom/Sommelier)) bent een ‘pleaser’ en weet wat er nodig is om onze gasten volledig in de watten te leggen bent een gedreven aanpakker en hebt plezier in het realiseren van een culinaire beleving voor onze gasten hebt een voorliefde voor lekker eten en drinken en deelt dit graag met onze gasten toont initiatief en kunt goed omgaan met drukte en onvoorziene situaties hebt een vlotte babbel en legt gemakkelijk contact met gasten hebt geen moeite met onregelmatige werktijden, werken in weekenden en op feestdagen

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende leerwerkplek met een goed salaris en leuke extra’s; Een hecht, gezellig en jong team collega’s binnen een dynamische organisatie en een geheel nieuw horecaconcept; Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om jouw talent verder uit te diepen zodat onze gasten nog meer kunnen genieten; Korting op slapen, eten en drinken in onze Accor Hotels wereldwijd en gratis parkeergelegenheid tijdens werktijd in Parkeergarage Heuvelpoort.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Solliciteer! Denk je: ‘Ja, ik ben de ideale man of vrouw voor deze toffe leerwerkplek!’? We horen graag van je! Neem voor meer informatie contact opWie zijn wij?
Voor tuinbouwondernemers in heel Europa kweekt men warme en koude groenteplanten op. Zij verzorgen het gehele productieproces van zaad tot plant. Daarnaast leveren wij uitgangsmateriaal voor de professionele groenteteelt in Europa. Denk hierbij aan warme groenteplanten, koolplanten en potplanten.

Werkzaamheden?
De proefkas is een initiatief van ons dochterbedrijf en het Israëlische veredelingsbedrijf Tomatech. Samen werken wij aan het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe standaard van tomaten qua smaak, kwaliteit en voedingswaarden. Wij stemmen onze producten altijd af op de behoeften van de kweker en de eindconsument. Beter nog: we proberen ze te overtreffen. En dat is precies waar jouw opdracht over gaat: het in kaart brengen van de zakelijk markt in Noord-Europa Jouw stage staat grotendeels in het teken van het uitvoeren van het afstudeeronderzoek, zoals je met school hebt vastgesteld. Om eenvoudig en snel met directe collega’s en de stagebegeleider te kunnen sparren, werk je dagelijks vanaf kantoor in Made (Noord-Brabant) of in ’s-Gravenzande (Zuid-Holland). Net wat voor jou het beste uitkomt. Je krijgt hier de collega’s bij cadeau, een hecht en gezellig team dat jou graag leert kennen.

Wat verwachten wij van jou?
Ben of ken jij een kei in business management en marketing, die op zoek is naar een uitdagende hbo (afstudeer)stage? Stop dan maar met zoeken, je hebt hem gevonden!Wie zijn wij?
QTracer houdt zich bezig met software ontwikkeling en levering van een audit tool dat wordt toegepast in de gezondheidszorg. Vooral ziekenhuizen in Nederland en Belgie zijn onze klanten.

Werkzaamheden?
Je werkt samen met onze ontwikkelaars in een remote development team Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan bestaande functionaliteiten Je voert testen uit om de werking te verifiëren Je ondersteund bij de technische implementaties, configuraties en upgrades Je helpt mee aan de inhoudelijke invulling van de klantapplicaties

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt kennis van backend .NET programmeren Je hebt kennis van fronted HTML, CSS en Javascript programmeren Je hebt kennis van SQL databases Je hebt een analytisch vermogen en goede sociale vaardigheden Je bent proactief en flexibel ingesteld Je bent een teamplayer, innovator en zot van IT Je kunt zelfstandig, gestructureerd en oplossingsgericht werken Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Neem dan z.s.m. met ons contact op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen