Vindt de beste stagiaires via Youply.nlBekijk hier reviews over uw bedrijf

Wat doet Youply

Platform

Youply biedt bedrijven een platform om in contact te komen met stagiaires.


Contact

Door de vele contacten die Youply heeft met scholen zorgen wij ervoor dat er elk jaar veel studenten de website bezoeken die op zoek zijn naar een stage. Studenten vinden op basis van persoonlijke voorkeuren bedrijven of vacatures die bij hen passen. Zij hebben dan de keuze om een CV of email te sturen naar de bedrijven en zo in contact te komen met een bedrijf om een stageplek te bespreken.

Gevonden worden

Youply is een onafhankelijk platform en daarom geen advertentieplatform. De volgorde van bedrijven en vacatures die worden getoond aan de studenten zijn op baisis van de voorkeuren van de student en de scores van de reviews van het bedrijf. Youply is daarmee een onafhankelijk platform.

Potentiële werknemers

Stages zijn voor veel bedrijven een eerste wervingsmiddel voor potentiële werknemers.

Beste match

Omdat de studenten het bedrijf vinden op basis van wat zij belangrijk vinden, wordt er een betere match gemaakt tussen bedrijf en student. Hierdoor is de kans groter dat de student het naar zijn zin heeft tijdens de stage, een goede inzet toont tijdens de stage en zal blijven na de stage.

Afbeelding

Team Youply

Jack Wilson

Bas Klis

Founder - Technology & HR

Door mijn kennis op het gebied van Data science, Techniek en Webdevelopment maak ik het mijn persoonlijke missie om stagiares en bedrijven zo goed mogelijke te matchen! Met mijn achtergrond (TU/e Werktuigbouw) zet ik de visie uit m.b.t. het platform en de techniek die hieraan te pas komt. Verder zorg ik dat de juiste mensen worden aangenomen en dat zij op de meest efficiënte plek terecht komen.

Jordy Verhoeven

Webdevelopment

Ik studeer Computer Science en met de tools die ik daar leer, help ik studenten door een interactieve website. Ook werk ik aan het algoritme dat een match creërt tussen stagiare en bedrijf. Een gelukkige stagiaire met een waardevolle stage ervaring, dat is mijn drijfveer!

Catherine Soft
Andrew Orange

Thomas Pistorius

Founder - Marketing & Sales

Door mijn studie Bedrijfskunde heb ik veel kennis opgedaan over financiën en strategieën. Deze kennis gebruik ik om Youply tot een succes te maken. Daarnaast probeer ik Youply bij scholen en bedrijven kenbaar te maken. Ik vind het heel belangrijk dat stagiaires op de juiste plaats terecht komen, omdat ze zo het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Ervaringen

Kies een plan

Basis

Meer info

Bedrijfslogo

Gevonden worden op het platform

€ 10,00 Kies plan

Zakelijk

Meer info

Bedrijfslogo

Gevonden worden op het platform

Kies opmaak van profiel pagina

CV's en mails van stagiaires

€ 20,00/maand Kies plan

Professioneel

Meer info

Bedrijfslogo

Gevonden worden op het platform

Kies opmaak van profiel pagina

CV's en mails van stagiaires

Stage vacatures plaatsen

€ 50,00/maand Kies plan

Neem contact met ons op